Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Boskovice? Nedlí tam jeden význačný bloger jménem Etřík? Pomáhá při stavbě či ji brzdí?

0 0
možnosti
Foto

Díky Mirko za Tvou úžasnou dlouhodobou práci.

0 0
možnosti

Myslím, že nejhorší úsek je od Milonic do Černé Hory. Tam je silnice úzká a klikatá; stalo se tam dost vážných nehod. Vaše snaha, paní senátorko Vítková, si zaslouží ocenění od široké veřejnosti.

1 0
možnosti

Ano, bohužel, blíží se velmi pomalu, ještě se bude blížit odhadem tak 10-20 let.

0 0
možnosti

Začít stavět dálnici uprostřed je vskutku pozoruhodný počin. Dokud nebude přivedena k Moravské Třebové nebo k Brnu, bude stejně v podstatě nepoužitelná.

0 0
možnosti

J64a98n 85R94á42ž

6. 8. 2019 20:03

O D43 se jedná od roku 1942, kdy ji Hitler rozestavěl a stále nic. Je všem totiž jasné, že na silnici smrti Brno - Svitavy a obchvatu Kuřimi se nebude dít nic ještě hodně dlouhou dobu. Kuřimáci i občané Lipůvky slyšeli slibů od politiků a jiných slibotechen už celou řadu a takových koordinačních setkání o řešení dopravy z Brna na sever bylo uspořádáno desítky. Takže i Vaše řeči je nutno brát hodně s nadhledem, protože víme, že tisíce kamionů a aut denně se přes Kuřim i přes Lipůvku bude valit pořád dál a málokdo ze straších věří, že se řešení dožije.

3 0
možnosti

Myslím že první nesmělé pokusy o stavbu zablokovala zrovna Kuřim.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 10,16
  • Průměrná čtenost 228x
Senátorka za obvod č. 49 Blansko. V Senátu jsem zařazena do Klubu KDU-ČSL, Výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice a Podvýboru pro sport. Jsem členkou volební komise a stálou ověřovatelkou Senátu. Moje témata jsou: doprava, zejména D43, školství, nyní zejména řemeslné obory, životní prostředí, cestovní ruch, památky, neziskové organizace a další.

Seznam rubrik